Jun 272012
 

Natten var ganska ok men långt ifrån bra var inte mycket gnällande och gråtande eller skrikande i sömnen från Izabella men jag förstår att det är mycket att bearbeta nu om vad som händer på dagarna på dagis och så.
Gick upp runt sju och gjorde henne i ordning, men idag ville hon minsann inte ta av sig pyjamasen inte heller ta på sig sina kläder eller skor, hon protesterade och gapade….hon har stark vilja den lilla damen.
Vi kom i alla fall fram till dagis precis innan frukost och sen gick jag ner och köpte bullar och annat och fixade frukost till mig och barnen.
En tur till skolan där jag gjorde klart Arbetssätt och lärande samt skrev det första temat på datorn av psykosocialt.


På rasten fick jag ett sms från tjejen som jobbar i DK att vi ska träffas på söndag klockan ett, men jag vet inte var än så jag får messa henne imorgon och fråga, vore ju bra om jag visste var vi skulle träffas.
Nu börjar det äntligen hända saker….jag är snart klar med mina ämnen, jag har ULiSen kvar och det är en intressant kurs.
Den ska jag påbörja imorgon kväll här hemma.
Jag ser fram emot att börja jobba faktiskt och jag hoppas att det går bra.
Jag ska bara svälja min blyghet och bli mer social och kanske börja med lite maskara och läppglans…då kanske man blir mer pigg och fräsch haha.
Jag brukar inte sminka mig tycker det är slöseri med tid….jag passar helt enkelt inte i det eller så har jag inte hittat min färg…jag ska iaf ha ljusa färger….tror jag…men å andra sidan så bryr jag mig inte trivs utan smink….men lite mascara skulle inte skada.


Nu ska jag snart lägga mig.
Tänkte se om jag orkar skriva syfte och diskussion och sånt innan jag lägger mig…jo det gör jag.
Gick ganska fort idag för Izabella att somna.
När jag kom till dagis i eftermiddags ocj skulle hämta henne satt hon på diskbänken i köket på dagis och de sköljde hennes hand, hon hade tydligen råkat klämma sig…sen visade de mig bilder på henne när hon gick runt i klackskor som dagis hade fått haha. Så gulligt:-).
Idag provade hon gå i pappas skor…..eller så var det dom som gick med henne haha.


Men nu gott folk så ska jag ge Hopp-Hopp mat och sen ska sängen få ett besök och så av mig så man får lite sömn innan nattens drömmar för Izabella drar igång.


På återseende.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.