Jun 262012
 

Så känner jag verkligen mig ikväll faktiskt….som en zombie och det kommer inte bli bättre idag.
Blir nog sängen om någon timme eller något, men först ska jag skriva detta inlägget och sen skriva upp några frågor till de på Öresund Direkt.
jag har en del saker att ta reda på innan det blir jobb i Danmark.
Messade tjejen idag så jag hoppas hon svarar så vi kan ses nu i veckan.


natten ja den var skitjobbig, Izabella vaknade runt halv tolv och gallskrek…jag antar att det var på grund av tänderna åter igen så jag blandade välling med alvedon i och så somnade hon om brevid mig…sen har hon bara hållit på att vakna, somna, gnälla och gråta samt skrikit i sömnen hela natten.
man har fått en arm här och en arm där och en ilsken tös när hon skulle tillbaka till sin säng så hon fick sova hos mig resten av natten.
Men när jag vaknade kände jag mig väldigt trött men det var bara att bita ihop och gå upp.


Hade lektion idag sista av psykosocialt, dvs om Sveriges historia sen gjorde jag klart sista temat och har nu påbörjar Arbetssätt och lärande och kommer bli klar med den imorgon:-)
Sen blir det att ta itu med Utveckling,livsvilkor och socialisation sen är jag faktiskt klar.
Kommer dock få vänta med att få tillbaka vissa uppgifter då min mentor går på semester i mitten av juli.
Men lägger jag på ett kol så kommer jag vara klar med ULS innan hon går på semester och det hoppas jag annars kan jag med gott samvete ta lite sommarlov själv tillsammans med min familj innan jobb och skola kommer igång igen.


Jag har funderat på en domän sen när jobb och så har kommit igång men blogspots egna är ju inte så jättedyr så vi får se kanske byter jag imorgon.


Nej nu blir det att skriva lite Arbetssätt och lärande så jag blir klar  med den och sen frågor till Öresund Direkt:-).


På återseende kära läsare:-)

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.