Jun 252012
 

Har precis lyssnat på en låt som en av min systers kompisar sjöng in till minne av Max och Saga Janestig och jag satt med tårar i ögonen hela tiden.
Så fin låt för två fina barn som berövades livet för några år sedan.
Har boken här hemma om denna hemska tradegi ska börja läsa den när jag är klar med mina studier.


Idag har jag blivit en erfarenhet rikare….jag upptäckte idag efter 10 minuters kö på banken hur man sätter in pengar via en insättningsautomat, har alltid trott att det varit komplicerat och saker men det var det naturligtvis inte som att ta ut pengar fast tvärtom 😀 så nu är påminnelsen för nätet betalt och de är informerade om det att de har betalningen imorgon så de borde inte klicka av oss…gör dom det så har jag i alla fall pdf filer att hämta så jag kan läsa mina uppgifter till skolan.


På tal om skolan så var jag där idag efter jag varit på banken och hann med nästan hela tema 4 i Psykosocialt.
Ska se om jag hinner göra klart den nu ikväll så jag kan påbörja Arbetssätt och lärande.
Imorgon ska jag även till öresund direkt och så ska jag messa tjejen som jag ska eventuellt träffa nu i veckan om vilken dag och tid vi ska ses.
Hoppas hoppas jag nu får jobbet…håll tummarna för mig är ni bussiga va :-).
När allt är klart så kommer jag att avslöja vilken affär det är men jag vill inte säga för mycket just nu ifall det inte blir något(vilket jag tror).


Ikväll har det varit kaos här hemma med 1 tös som gnällde av trötthet hon somnade på 30 minuter och så två äldre skolpojkar som verkligen inte ville lägga sig…men jag behövde lite egentid innan jag skulle gå och lägga mig….ska göra det om en timme.
Men först ska jag se om jag klarar en bana på bubble witch och sen göra klart min uppgift….


Slänger in en bild på Izabella 

Det ska minsann börjas i tid 🙂
På återseende

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.