Jun 242012
 

Fredag- Midsmmarafton:  Jag vaknade när klockan var runt halv nio och Max hoppase in i duschen och jag började att göra Izabella iordning och fixa mig och allt det där.
Packade väskan och barnen klädde sig, klädde Izabella i en klänning först men den kladdade hon ner så det blev en ny klänning.
Regnigt väder som det alltid är här på midsommarafton, var precis som om himmelen hade öppnat sig en stund.
Spöregnade när vi åkte ner till Höllviken och regnade ett tag innan det äntligen klarnade upp.

I mina föräldrars trädgård

Det blev en massa gott till middag och så blev det jordgubbar naturligtvis.
Min syster hade köpt en hel del på Möllan i spöregnet, som vi skulle dela på hon och jag…priset då.
Så himla gott var det…mmm
Izabella åt jättemycket och även Max och Xander krängde i sig det haha.
Lilltjejen somnade runt elva tiden och killarna la sig runt halv två och det gjorde resten av familjen med :-).

Lördag-Midsommardagen: Alla vaknade runt halv tio tiden på denna vackra soliga dag, det var så skönt att det äntligen var en dag med solsken och vi fick säkert närapå 22-23 grader och växlande molnighet.
Det blev att dammsuga poolen, min pappa då.
Xander ville bada så han tog på sig puffar och simring och hoppade i.

Inte någon badkruka han inte

Men även Izabella ville bada så jag satte mig vid poolen med henne och lät henne plaska med fötterna i vattnet, det blev sen att sitta på första trappsteget och plaska lite innan jag satte henne i en badring precis som en gåstol fast i vatten och utan hjul och det gillades.
Har ingen bild på det tyvärr…hon struntade i att det var ljummit vatten (var 24 grader i vattnet) så hon plaskade en stund och blev sen skitarg för hon inte fick plaska mer.

Skönt att bada i denna värmen.

Det blev en tupplur för Izabella efter badet det tyckte hon nog var skönt för hon somnade på två röda när mamma la henne i resesängen och sov i två timmar…
Sen blev det att springa runt och efter henne för hon ville ner och bada igen när hon hade vaknat men så blev det inte och så var det dags för middag :-).
Det blev stekta nypotatis med grillat kött beasås och vitlökssås sallad och grönsaker.
Till efterrätt blev det jordgubbar med mjölk, glass och grädde och barnen åt som om de fick betalt för det men det är ju bara så gott….

Smarrigt

Sen blev klockan mycket och det var dags att åka hem igen och vi var hemma runt lite efter tio och barnen kom i säng nästan direkt och jag inte så lång stund efter dem.

Idag- söndag: Vi sov till halv tio så himla skönt var det….jag gick ner och köpte bullar och sen gick vi till Lidl och handlade lite saker till maten.
Min sambo ville göra lite mer flädersaft men blommorna börjar blomma över nu så det blir inte mer detta året, en hink har vi redan så det ska nog räcka till nästa år.
Har städat och haft mig idag, lagt in kläder och bäddat rent alla sängar och en massa .
Har regnat hela dagen och ska regna hela dagen imorgon också…
Nåja nu ska jag se slutet av Italien -England matchen.
Hoppas Italien vinner men helt ärligt så bryr jag mig ändå inte men de har duktiga spelare…Del Piero och Juventus var bra på sin tid.

Och Italien vann….

På återseende

Ci vediamo ciao//malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.