Jun 182012
 

Nu vill jag faktiskt flytta, jag är så förbannat less på att bo i lägenhet, folk visar verkligen ingen som helst hänsyn vare sig man har småbarn eller stora barn.
Vi kan ha folk som börjar att spika runt åtta-nio på kvällen och det värsta är att vi inte vet var det kommer ifrån då alla husen är byggda av betong.
Ibland kan någon spika eller något annat störande fram till tolv på natten.
Nog om det…vi får väl ny lägenhet förr eller senare i ett bättre område.
Nu säger jag inte att det inte finns konstiga människor på ett annat ställe men det hade varit så skönt om man fick bo i 1½ plans, finns och hyra men tyvärr bara med 3 rum.

Idag fick jag ett trevligt mejl från en tjej vars blogg jag läser, jag har vunnit en bloggtävling och det är typ den första gången som jag vunnit :-).
Blev himla glad nu slipper Izabella bli skraj när de börjar borra i betong när hon är hemma så dessa passar bra när det händer.

Idag fick jag tillbaka mitt tema i arbetsmiljö och jag fick för första gången komplettera sedan jag började plugga….ganska komiskt men detta gjorde jag på ett nafs medan Izabella lekte.
Har inte hänt så himla mycket idag faktiskt, har bara varit i skolan och pysslat lite med psykosocialt….
Har varit kvavt men nu ikväll är det lite storm, blir bussen imorgon när jag ska ner och ha lektion.
Blev snuvad på värsta åskvädret idag…så orättvist:-( men lite åska fick vi.

Nu blir det väder och sen sängen

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.