Jun 162012
 

Nu sover mina två bråkstakar och min egna lilla Loreen :-).
Izabella älskar Euphoria och går och sjunger den hela tiden…sötnos och naturligtvis så måste man sjunga den när man ska sova också för att man inte ska glömma den 🙂

Jag är helt slut idag, har städat och moppat och tvättat och lagt in i garderober och dammsugat och allt det där roliga ni vet.
Max var på kalas mellan 11-13.30 och Izabella och Xander var hemma med mig.
Xander hjälpte mig att plocka undan lite saker som låg och skräpade och när Max och sambon kom hem så skickade jag in Max för att plocka undan på deras rum då det är han som mest leker där och det är han som klipper en massa papper och saker.
Allt jag hört idag är mamma mamma och mamma….gnäll från alla tre barnen så jag är helt slut i huvudet av det nu och jag håller på att somna här snart haha, har varit en hård dag och imorgon innan vi ska på middag hos sambons föräldrar ska här fortsättas att städas, ska ta hand om lakan och kläder som ska vikas, man blir ju aldrig klar…ska bädda rent våra sängar imorgon också.

Det händer väl inte så mycket mer varken idag eller inatt….ska se klart en film och sen blir det sängen….jag hör att den ropar på mig från sovrummet att jag ska komma och lägga mig….ska bli skönt att få sova sen.
Att jag ALDRIG lär mig…jag är ingen morgonmänniska och inte kvällsmänniska heller…men å andra sidan så kanske det ändras den dagen eller rättare sagt den natten Izabella sover hela natten.
Nu rubbas jag i min sömn inte skoj….annars så…..

På återseende

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.