Jun 152012
 

Första dagen på sommarlovet och barnen har varit så rastlösa.
Jag har inte fått så mycket sömn inatt så efter Izabella lämnats på dagis så tog jag mig en tupplur på 3 timmar. fortfarande skittrött så jag ska gå och lägga mig om en stund efter Special Victim Unit på kanal 9.
Älskar kriminalserier och vampyrserier, men då snackar jag inte om de nymodiga serierna som En vampyrs dagbok och Twilight utan snackar om Buffy(ja när Angel var med när han försvann så slutade jag kolla) och så naturligtvis Angel…har sett alla säsonger.
Bones är också en favorit.

I alla fall så skulle jag pluggat idag men eftersom jag redan är på näst sista temat så fortsätter jag imorgon, vill bli klar med i alla fall att skriva ner det i ett block alla teman då för att kunna bara skriva in dem på datorn sen.
Har även plockat lite här idag ska fortsätta imorgon och så har man lite tvätt att ta hand om så ska man dammsuga och moppa.
Är så förbenat trött på att bara tvätta och städa.

Nåja nu svamlar jag bara så jag avslutar här.

Ci vediamo ciao// malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.