Jun 132012
 

Imorgon är det dags för barnen att sluta i skolan.
Ska bli så skönt att få väck Xander från hans skola i två månader, ska se hur han kommer att bli dessa månaderna som han är hemma.
Blir han gamla vanliga Xander igen som han var innan han började på den skolan ja då är det skolan det är fel på.
Men vi får se, under jullovet när han var ledig i 3 veckor så blev han en helt annan kille men sen när skolan började igen så var det kört.
Vi ska först till Max skola där det är avslutning i kyrkan sen lite över tio ska vi promenera bort till Xanders skola och ha avslutning där…nackdelen med att ha dem på olika skolor.
Ska fixa fram lite kläder till dem som de ska ha imorgon, Xander ville ha slips så jag kan inte neka honom till det men vi får se hur det blir imorgon.


Jag är så himla trött idag och jag vet inte varför.
Jag bara längtar tills Izabella börjar sova hela natten i sin egen säng…hon gjorde det innan för ett par veckor sedan innan hon blev sjuk och nu samsover vi och hon ligger inte still direkt.
Dessutom drömmer hon en hel del nu på nätterna så det är ibland en hand i ansiktet och sen på näsan.
Jag vill ha min säng tillbaka…sen tror jag mycket på att det är att vi stör varandra på nätterna då hon sover i vårt sovrum fortfarande.
Bara längtar tills vi båda har en inkomst(svårt att få jobb nu för tiden) och vi flyttar till något större så barnen får vars ett rum.


Men men nu ska jag se klart på 17 again.
Kollade upp Terry Evans hemsida idag och han ska ha storseans i november igen och jag vill så gå….får se hur det blir.
Var på en storseans förra året med min syster och det var väldigt intressant.
Ja jag tror på det ockulta och jag står för det ☺. 
Hade jag inte haft denna ”tron” så hade jag gått under för länge sedan, jag struntar i vad folk tycker för det är inte deras huvudvärk.
Jag dömmer inte andra så jag hoppas ingen dömmer mig för att jag tror på det ockulta, jag har alltid gjort det så det är inget nytt.
Sambon är skeptisk men det är de flesta och vet ni…I don´t care, det ger mig kraft så….
Nu fick jag det sagt…


På återseende mina kära läsare.
Kramar från malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.