Jun 112012
 

Min mentor frågade mig idag hur mycket jag gjort av psykosocialt och jag svarade att jag är på tema tre och tycker den är skitjobbig.
Egentligen skulle jag gjort datorkunskapen i slutet av utbildningen men den gjorde jag under påsken så det är två veckor till godo där, fritidskunskapen och förskola, skola har jag gjort på bara några dagar så det är 2 veckor till godo där med, arbetsmiljö på en dag ska skicka in den idag…
Psykosocialt är jag snart klar med och ska vara klar med den v.28 så det är fyra veckor till godo där…jag är värd lite sommarlov eller vad säger ni men jag ska skriva ner alla teman så det bara är att skriva in de på datan sen.
I alla fall min mentor sa att jag ska varva ner lite eftersom jag är så långt fram…att jag ska vila lite och ta det lugnt för det är jag värd….
Ja jag har hållit igång sedan mitten av mars och vi är typ snart i mitten av juni.


Sista skolveckan för barnen i skolan sen har de sommarlov fram till 20 augusti man får hoppas det blir fint väder, men vad hjälper det mig om jag ska typ vara i skolan…men vi får väl se.


Idag har det väl inte hänt så värst mycket faktiskt, har plockat i köket och tvättat en maskin med kläder och hängt upp det som inte ska tumlas och nu är tumlaren igång. och disken är nog klar i diskmaskinen.
Har vikt en massa tvätt som jag inte pallade lägga in ska göra imorgon när jag kommit hem och så ska jag fortsätta plocka.
Det tar aldrig slut.
Men nu ska jag spela lite bubbel witch sitter fast på nivå 50.


På återseende
Kramar från malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.