Jun 072012
 

Min kväll blev inte som jag hade hoppats på skulle blogga lite om min dag men jag antar att jag får göra det imorgon, hade hoppats på att jag skulle blivit klar med mitt tema jag skrivit idag men icke.
Ca 1 timme efter jag hade lagt Izabella så vaknar hon och är otröstlig inget går bra inte ens min famn,jag var helt maktlös, hon pillade på örat så jag misstänkte åter igen öroninflammation, hon tuggade frenetiskt på nappflaskan längst in i munnen så jag misstänkte att kindtänderna är på G…..kommer de verkligen nu när hon är 19 månader, hon har inte reagerat så innan men visst det gör nog lite ondare att få kindtänder.
ja vi får se…välling och alvedon och ifall det är örat så har jag höjt hennes huvudände lite.
Stackars liten…gör så ont i mammahjärtat när man inte vet var barnen har ont när de är så små :-(.

Imorgon ska jag påbörja Psykosocialt arbete tuff kurs men det klarar jag.
Klarade fritidskunskapen och den var svinjobbiig men det var bara för att den var så tråkig.
Men 100 poäng ska jag väl ta och klara, ska bara hitta boken först tror den ligger på mitt skrivbord.
Står inte här ute i bokhyllan i alla fall.

Vad beträffar banken så fungerar deras internetbank fortfarande inte och inte fick man hjälp heller.
Kommer att byta bank garanterat…min sambo vill Forex och jag vill Länsförsäkringar i och med att vi har försäkring hos dem.

Nu ska jag fixa för sängen och så.
På återseende

Kramar från malmömorsan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.