Maj 072012
 

Jag skickade in fritidskunskapen igår och idag fick jag tillbaka det och jag slapp komplettera.
Som jag har ryckt mitt hår när jag hållit på med den kursen, den ligger visserligen bara på 50 poäng men jag trodde att jag inte skulle klara den men tack och lov så är jag äntligen klar med den.


Blir så himla irriterad på min dator och uppkoppling idag den har börjat bråka mer och mer på äldre dar, men den är ju också ett antal år….blir 3 året i november som jag har den nu så den har ändå hållit en del år.


Idag har det varit väldigt jobbig dag, jag är så trött i skallen av dels sambons gnäll då han blivit förkyld och så Izabellas gnällande hela dagen och så barnens tjaffsande från det dom kom hem och tills de skulle gå och lägga sig. Har sår i öronen.
Imorgon blir det i alla fall dagis för lilla Bella bus, på onsdag är det dags för 1½ kontrollen på BVC och dags för vaccination men jag tror nog att jag hoppar den eftersom hon är hostig och snorig, ska fråga doktorn då det är läkarundersökning om hon/han kan skriva ut någon hostmedicin till hennes jobbiga hosta.
Känner att jag inte blir tagen på allvar uppe på VC när jag är där.


Nåja en dag i taget….nu ska jag kolla lite jobb och sen blir det sängen.
Slänger in lite bilder på lilltjejen, de stora vill inte längre vara med på foton.


På återseende

Izabella snodde Xanders choklad

Öresundsbron i en solnedgång
                       
Izabella älskar leka i sandlådan

 

Väntar på tandsköterskan

Lite som Saltkråkanfilmerna.
Bilden är tagen i Höllviken vid solnedgång.


 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.